Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ, η ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζει μια νέα «περιπέτεια», αυτή του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη το μεσημέρι στις 16:00 στο ΠΕΑΚΙ τον Πυρσό Γρεβενών, κυπελλούχο της ΕΠΣ Γρεβενών, σ’ ένα παιχνίδι με νοκ-άουτ χαρακτήρα. Ο νικητής συνεχίζει στη 2η αγωνιστική, όπου και πάλι εντός έδρας θα υποδεχτεί τον νικητή του αγώνα Καστοριά-Θύαμις-Καστρίου. Αν ο ΠΑΣ καταφέρει να νικήσει και στο δεύτερο νοκ-άουτ παιχνίδι, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕ Λευκίμμης-ΑΕΠ Καραγιαννίων.

Με την ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν δικαίωμα οι επαγγελματίες Μαυροπάνος, Μασούρας και Κολιοφούκας, καθώς επίσης και ο εκπαιδευόμενος Γκλεγκλές. Οι παίκτες αυτοί δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και στο κύπελλο ΕΠΣΗΠ. Έτσι η ομάδα θα στελεχωθεί και με παίκτες από την Κ-17.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αγησίλαος Σπυριάδης (Χίου), ο οποίος ωστόσο είναι στρατιωτικός με μετάθεση στην Κοζάνη, οπότε τα έξοδα διαιτησίας θα είναι με βάση το εξοδολόγιο Κοζάνης. Βοηθοί ορίστηκαν οι Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Βασίλειος Εμμανουήλ, επίσης του συνδέσμου Κοζάνης. Παρατηρητής θα είναι ο Ανδρέας Στάθης (Τρικάλων).

Όλοι οι διαιτητές ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ