Μετά τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια για παιχνίδια που εκείνος θεωρεί ως «ύποπτα» και μετά και την παραίνεση της Super League να εξεταστούν οι καταγγελίες αυτές για να πάψει να σπιλώνεται το πρωτάθλημα με καταγγελίες του «αέρα», ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια – Κέρκυρα και Κέρκυρα – Ηρακλής. Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ που εκφράζει την ευγωμοσύνη της για την κινητοποίηση του κ. Σιμιτζόγλου.

Θυμίζουμε ότι για τις αστήρικτες καταγγελίες του αφεντικού της ΑΕΛ, ήδη έκαναν εξώδικο οι Μπέριος και Κούτρης, ενώ χθες «απάντησε» και η ΠΑΕ ΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουν να εκφράσουν την απόλυτη ευγνωμοσύνη τους τόσο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, όσο και προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τα αντανακλαστικά τα οποία επέδειξαν στις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ για τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια – Κέρκυρα και Κέρκυρα – Ηρακλής, διατάσσοντας προκαταρκτική εξέταση.

Μόνο και μόνο η φραγή του στοιχήματος από τον ΟΠΑΠ και το βίντεο του αγώνα στο παιχνίδι Λεβαδειακός ΠΑΣ Γιάννινα, η 5η στοιχηματική απόδοση παγκοσμίως στο παιχνίδι Βέροια – Κέρκυρα και τα αντίστοιχα στοιχεία και το βίντεο στο παιχνίδι Κέρκυρα – Ηρακλής σε συνδυασμό με τις βαθμολογικές συνέπειες, μας καθιστούν βέβαιους ότι η τακτική και αθλητική δικαιοσύνη υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη θα αναπληρώσουν την εκκωφαντική σιωπή των διοικούντων την Superleague, οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί με ποιον σωστό τρόπο θα αναβαθμιστεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ