image description

Τους διαιτητές της 29ης αγωνιστικής της Super League ανακοίνωσε πριν λίγο η ΚΕΔ, με το παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΣ Γιάννινα της Κυριακής (19:00) να αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας. Θα είναι το 7ο φετινό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με τα αποτελέσματα που έχουν έρθει ως τώρα στα παιχνίδια που σφύριξε να είναι 1 νίκη γηπεδούχου ομάδας, 4 νίκες φιλοξενούμενων και 1 παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Ο Τζήλος ήταν ο διαιτητής που τίναξε στον αέρα το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκού χάνοντας, τόσο αυτός όσο και οι βοηθοί του όλες τις επίμαχες φάσεις, που τελικά διαμόρφωσαν το ισόπαλο αποτέλεσμα.  Συνέπειοα αυτού ήταν να υποβιβαστεί στους πίνακες της Β’ Εθνικής για περίπου 2 μήνες και να συνεχίσει εκεί τις μκακές διαιτησίες.

Πέρυσι είχε σφυρίξει στην πρεμιέρα της σεζόν το Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, με την Βέροια να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις τον ΠΑΣ, ενώ είχε διευθύνει καί τους δύο αγώνες αγώνες Πανιωνίου-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 και ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιωνίου 1-1, με το τελευταίο να κρίνεται στο φινάλε με μία αποβολή για κάθε ομάδα.

Βοηθοί του Τζήλου θα είναι οι Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας) και Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας). Τέταρτος θα είναι ο Εμμανουήλ Σκουλάς (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών ΕΔΩ