image description

Το σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου διεξήχθη από τον Όμιλο Πρακτικής Σκοποβολής «Ο.Π.Σ.Ι BUDO Ιωαννίνων», ο πρώτος αγώνας Εθνικού Κυπέλλου Σκοποβολής IPSC όπλων χειρός επιπέδου 3, στις εγκαταστάσεις του στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου, στο Πέραμα Ιωαννίνων.

Ο αγώνας είχε 15 στάδια και ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Σε αυτόν συμμετείχαν πολλοί αθλητές από συλλόγους της Ελλάδα και του εξωτερικού

Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία του Ο.Π.Σ.Ι BUDO, αφενός για το επίπεδο ανταγωνισμού και αφετέρου για την ευγενή άμιλλα που παρείχε ο αγώνας.

Ο σκοπευτικός όμιλος ευχαριστεί τον Διοικητή της 8ης Μεραρχίας κ. Νικόλαο Ανδριόπουλο,το στρατόπεδο Περάματος 625 ΤΠ, την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος,     την Περιφέρεια Ηπείρου και ειδικά τους αντιπεριφερειάρχες κα Τατιάνα Καλογιάννη και κ.Βασίλη Παπαχρήστου,την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και την εταιρία φυσικού μεταλλικού νερού «Κωστηλάτα» , για τη συμπαράσταση που τους παρείχαν στην διοργάνωση των αγώνων.