Φιλική συνάντηση Tae Kwon Do ITF με δυναμική παρουσία της Νίκης Ιωαννίνων

0

Φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου το πρωί στο ΔΑΚ Άρτας, με τη συμμετοχή πλήθους παιδιών από την Άρτα και άλλες πόλεις.

Ακόμα μία εκδήλωση από αυτές που αναδεικνύουν τον αθλητισμό υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και του Αντιδημάρχου Χριστόφορου Σιαφάκα. Στη συνάντηση αυτή το «παρών» έδωσαν αθλητές μικροί και μεγάλοι τόσο από την Άρτα και τη Φιλιππιάδα, εκπροσωπώντας το Αθλητικό Κέντρο Tae Kwon Do Άρτας και Δήμου Ζηρού, όσο και από άλλους συλλόγους εκτός πόλεως, όπως ο ΑΟ Νίκη Παλαίρου, ο ΑΣ Άτλας Θεσαλλονίκης,ο ΑΣ Λευκάδας-Πρέβεζας, ο ΑΣ Θυρρείου Βόνιτσας και ο ΑΣ Νίκη Ιωαννίνων. Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός μεν η γνωριμία των «λιλιπούτειων» αθλητών με την αγωνιστική πτυχή του αθλήματος, αφετέρου δε η προετοιμασία των πιο έμπειρων αθλητών για τα πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν.

Ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συμμετείχε σ αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση αγωνιστικού TAEKWONDO ITF με 9 αθλητές οι οποίοι στο τέλος αυτής απέκτησαν εμπειρίες και εικόνες για την μετέπειτα αγωνιστική τους συνέχεια. Η Δασκάλα-προπονήτρια του Συλλόγου Δημητρίου Θωμαΐς συνεχάρη τον Δάσκαλο κ. Tσιάτσο Βασίλειο για την διοργάνωση και τους αθλητές της για την άψογη εμφάνιση και απόδοση τους. Η προετοιμασία των αθλητών του Συλλόγου θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και με το ίδιο πάθος και αγάπη για το άθλημα.

Επόμενη συνάντηση θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα στον Αδερφικό Σύλλογο Α.Ο. Νίκη Παλαίρου όπου με τον Δάσκαλο κ. Σπύρο Καϋμενάκη και τους αθλητές του θα ανταλλάξουμε εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο αγωνιστικό και παραδοσιακό TAEKWONDO ITF.

Σχόλια

Comments are closed.