Ένας από τους βασικούς στόχους του ΠΑΣ Γιάννινα στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε είναι ο Ζάιρο του ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης εξακολουθεί να μην υπολογίζεται από τον Στανόγεβιτς και ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει.

Ο ΠΑΣ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του επίσημα, αλλά σημερινά δημοσιεύματα (ΕΔΩ) αναφέρουν ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων έχουν διαταραχθεί, εξαιτίας της μη παραχώρησης του Πασχαλάκη στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν αστεία, καθώς διεκδίκησε την απόκτηση του Πασχαλάκη ως δανεικού με οψιόν αγοράς, αν ικανοποιούσε, κάτι που φυσικά δεν διασφάλιζε τον «πορτιέρε» του ΠΑΣ, για να μην πούμε ότι τον προσέβαλε κιόλας…

Σύμμαχος του ΠΑΣ Γιάννινα στην υπόθεση Ζάιρο είναι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να μην πάει δανεικός σε άλλη ομάδα, πλην ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησής του από τον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό, μιας και ο Μίχελ έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Εφόσον, πάντως, ο ΠΑΟΚ επιμείνει αρνητικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει σε άλλον παίκτη τη λύση που ψάχνει για την επίθεση.