image description

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο χωρίς μεταγραφικές ανακοινώσεις, παρά μόνο με δοκιμές, η ενίσχυση του ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα λαμβάνει σάρκα και οστά. Στη μοναδική προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα ο Γιάννης Πετράκης είχε δύο νέο πρόσωπα στη διάθεσή του, που παίρνουν σειρά να ανακοινωθούν προσεχώς. Πρόκειται για τον 23χρονο Αργεντίνο επιθετικό, Τζόναθαν Ροντρίγκεζ, και τον 16χρονο τερματοφύλακα, Θεόδωρο Βενετικίδη. Ο τελευταίος είχε δοκιμαστεί και από την Μπολόνια, είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά δεν προχώρησαν στην απόκτησή του.

Ο Βενετικίδης είχε περάσει ένα διάστημα και από τις σχολές τερματοφύλακων του βετεράνου τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, Θοδωρή Γκίτκου. Το ύψος του και τα προσόντα που έδειξε σήμερα για την ηλικία του, κατέστησαν σαφές γιατί τον έκανε επαγγελματία η Βέροια, κάνοντάς τον τον νεαρότερο επαγγελματία της περσινής Super League.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι έπαιξαν περισσότερα από 45 λεπτά στο φιλικό με την ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ένα μικρό πρόγραμμα αποκατάστασης συνοδευόμενο από ασκήσεις με μπάλα προσανατολισμένες στην ορθή τακτική λειτουργία.