image description

Στην πορεία των δέκα χρόνων που διοργανώνεται ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, έχει καθιερωθεί όχι μόνο ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, με πανελλαδική απήχηση, αλλά και ως μια εκδήλωση με περιβαλλοντικό, πολιτιστικό και οικονομικό αποτύπωμα.

Σε αυτό έχει συμβάλει η μοναδικής ομορφιάς διαδρομή, το υψηλό επίπεδο παροχών και ασφάλειας, η συνεργασία με τους φορείς της περιοχής, αλλά και το ότι τα Γιάννενα έχουν καθιερωθεί ως ένας φιλικός προορισμός για τους δρομείς και τους συνοδούς τους που φτάνουν στην πόλη από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό.

Θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια τα Γιάννενα να γίνουν ένας τόπος συνάντησης για ανθρώπους από όλο τον κόσμο, η οργανωτική επιτροπή του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στοχεύει να αναπτύξει μια συνεργασία με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, καθώς και με πολιτιστικούς φορείς, με αμοιβαία οφέλη, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής του, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι με τα διακριτικά της διοργάνωσης. Σκοπός μας είναι, με το βραχιολάκι αυτό, να του εξασφαλίζονται εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού.

Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό, η  οργανωτική επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο e-mail [email protected] ή τηλεφωνικά στο  6940620555.

Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν σε άμεση επαφή μαζί τους, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος της έκπτωσης που οι ίδιοι επιθυμούν να προσφέρουν, και να τους προμηθεύσουν με το ειδικό σήμα που θα αναρτήσουν στην είσοδο των επιχειρήσεών τους. Από την πλευρά της, η διοργάνωση θα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της www.ioanninalakerun.gr τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τις ειδικές προσφορές, τα οποία θα επικοινωνήσει με δελτία τύπου στα ΜΜΕ και μέσω των κοινωνικών δικτύων, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του Γύρου Λίμνης θα είναι αναρτημένα σε σημεία της πλατείας Μαβίλη, όπου θα χτυπά η καρδιά των αγώνων.