Ο Χιμένεθ παραδέχτηκε ότι η εικόνα της ομάδας του σήμερα δεν ήταν για νίκη, αλλά τόνισε ότι έπαιξε ρόλο και το γήπεδο, που το χαρακτήρισε ως κινούμενο χαλί!

«Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, δεν παίξαμε καλά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε λόγω δοκαριών, αλλά δεν θα ήταν δίκαια αυτή η νίκη».

Τι έφταιξε για την εικόνα της ομάδας του: «Είναι το ποδόσφαιρο έτσι, μόνο οι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες μπορούν να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Η φανέλα μας είναι μεγάλη, αλλά αν θέλουμε να πηγαίνουμε καλά, πρέπει να βάζουμε περισσότερη ένταση».

Για το αν μπλόκαρε ο ΠΑΣ τα ατού της ΑΕΚ και χάθηκε η νίκη: «Φυσικά, όταν δεν βγαίνει κάτι όπως το θέλουμε κρίνεται και από τις δυνατότητες του αντιπάλου.

Μετά από 20 μέρες ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλύτερος. Είναι κρίμα να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Σηκωνόταν το γήπεδο και δεν κυλούσε η μπάλα καλά. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, τα Γιάννενα είχαν περισσότερη ένταση απ’ ό,τι εμείς».

Στην επισήμανση ότι είναι νέο γήπεδο, απάντησε: «Είναι άδικο να παίζουν οι ομάδες σε γήπεδο που γίνονται πειράματα. Έμοιαζε με χαλί, αλλά σηκωνόταν η μπάλα. Ήταν ένα κινούμενο χαλί ο αγωνιστικός, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Για το αν πρέπει να κινηθεί για παίκτη η ΑΕΚ: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δουλεύω για να βελτιωθεί η ΑΕΚ. Άφησα την ψυχή μου για να πάρουμε 1 βαθμό, αλλά θέλαμε τους 3. Μ’ αρέσει να είμαι φιλόδοξος».