Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούταν να πάρει τη νίκη, βάσει ευκαιριών, ενώ για το αν σημαίνει κάτι η παρουσία Παπαδόπουλου είπε απλώς ότι θα υπάρξει μία ακόμα μεταγραφή, αφήνοντας ορθάνοιχτο το «παράθυρο» να είναι ο Παπαδόπουλος η τελευταία μεταγραφή του ΠΑΣ.

Αναλυτικά:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που αγωνίστηκαν, πρώτα για τη νοοτροπία και φυσικά για την προσπάθεια και την εικόνα που είχαμε στη διάρκεια του ματς. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εκτιμώ ότι δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Με βάσει τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις ευκαιριών , το αποτέλεσμα μας αδικεί. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό ενισχύει ό,τι είπα για τους παίκτες μου.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Σήμερα ήταν συναρπαστικός ο κόσμος και θα μας βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Για το πώς έφτιαξε την ψυχολογία των παικτών του να αντιμετωπίσουν μία ΑΕΚ που προερχόταν από μεγάλο αποτέλεσμα: «Δεν υπάρχουν μυστικά, όταν υπηρετούμε αυτά που πρέπει, τότε βγαίνουν. Το ποδόσφαιρο είναι πολλά πράγματα μαζί, όχι μόνο ένα. Ήταν επιπλέον κίνητρο ότι παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα. Υπηρετήσαμε σε υψηλό βαθμό το πλάνο μας, είχαμε ποιότητα, πίστη, όλα αυτά δεν πρέπει να τα χάσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τα μεταγραφικά και αν σημαίνει κάτι η παρουσία του Δημήτρη Παπαδόπουλου στα Ιωάννινα: «Κάτι θα κάνουμε. Δεν πρόκειται να απαντήσω περισσότερα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο θα βοηθήσει: «Ο χρόνος είναι πάντα χρήσιμος. Δεν μπορούμε να κάνουμε αποτίμηση από τώρα».

Για την απουσία του Κόντε: «Νομίζω δεν φάνηκε η απουσία επιθετικού. Ο Κόντε είναι αισθητή απουσία, αλλά και πέρυσι έλλειψε σε κάποια ματς. Σε βάθος χρόνου στοιχίζουν τέτοιες ελλείψεις».

Για το κινούμενο χαλί όπως αποκάλεσε τον αγωνιστικό χώρο ο Χιμένεθ: «Για ‘μενα δεν είναι αιτία που έπαιξε ρόλο στην εικόνα του ματς. Ήταν πολύ καλό το γήπεδο, μόνο σε κάποια σημεία σηκώθηκε λίγο το χόρτο».

Για το αν τον εξέπληξε κάποιος παίκτης του σήμερα: «Όχι, το περίμενα για όλους. Πιστεύω πολύ στα παιδιά, χωρίς πίστη δεν γίνεται τίποτα».

Για τον Μαυροπάνο που καθιερώνεται: «Θα εξακολουθήσω να έχω την ίδια στάση με όλους. Υπομονή και δουλειά χρειάζεται. Ο χρόνος θα δείξει για κάθε παιδί».