Ένα συν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έρχεται να προσθέσει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, που θα είναι ο αθλοθέτης των σημαντικών χρηματικών επάθλων για τους τρεις πρώτους νικητές και τις τρεις πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ.

Το Ioannina Lake Run, σε συνεργασία με την Τράπεζα Ηπείρου, θα επιβραβεύσουν με 600 ευρώ τον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, με 300 ευρώ τους δεύτερους και με 150 ευρώ τους τρίτους.

Η απονομή και χρηματικών επάθλων έχει ως στόχο την προσέλκυση των καλύτερων αθλητών της χώρας στην πιο όμορφη διαδρομή της Ελλάδας γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά αποτελεί και ένα δείγμα εκτίμησης στην προσπάθεια των αθλητών μεγάλων αποστάσεων, που προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr και στο Κέντρο Εγγραφών στην οδό Αβέρωφ 4, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.