Ξεκίνησε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου το 1o διεθνές  camp  πινγκ-πονγκ στο Δ.Δ. Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας – Ν. Ιωαννίνων. Σ’ ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο , το οποίο βρίσκεται 19 χλμ. έξω από τη πόλη των Ιωαννίνων ο Α.Σ.  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων με 21 αθλητές και αθλήτριες του και μαζί με 5 αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. HiTT Μάλτας πραγματοποιούν πρωί-απόγευμα κοινές προπονήσεις για μια εβδομάδα.

Επικεφαλής είναι ο Μαλτέζος προπονητής Mario Genovese με βοηθούς την Katia Mifsud, Μιχάλη Τολίδη και Θεολόγο Καπετανίδη.

Ο Μario, ένας εξαιρετικός προπονητής, όπως και η Katia,  ήρθανε στα Ιωάννινα μετά  από πρόσκληση του Γιαννιώτικου συλλόγου με στόχο τη μετάδοση των πλούσιων γνώσεων τους.

Το προπονητικό camp διοργανώνει ο Α.Σ.  Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων μαζί με το Δήμο Ζίτσας , ο οποίος στηρίζει τη διοργάνωση αυτή με την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και όχι μόνο.

Ένα θερμό ευχαριστώ απευθύνει ο σύλλογος στην Αντιδήμαρχο πολιτισμού-αθλητισμού κ. Γεωργούλη Γιάννα για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε από την πρώτη στιγμή .