Ο Ντίνος Μαυροπάνος κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν δεδομένο ότι θα μαγνητίσει πολύ γρήγορα τα βλέμματα άλλων ομάδων της Super League, καθώς τον Δεκέμβριο θα κλείσει τα 20 του χρόνια (γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1997) και έχει ελπιδοφόρο μέλλον μπροστά του.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Sportday, η ΑΕΚ είναι εκείνη που έχει δείξει ενδιαφέρον από την ελληνική αγορά, αφού ο υψηλόσωμος στόπερ έκανε δύο εξαιρετικά παιχνίδια απέναντί της στο τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος και στη 2η αγωνιστική του φετινού.

Βέβαια οι προθέσεις της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν διαφανεί από το viareggio Cup του περασμένου Μαρτίου, όπου ο Μαυροπάνος ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης σε ομάδες και μάνατζερς που τον παρακολούθησαν. Τότε η πώλησή του “σκάλωνε” στο ότι δεν είχε δοκιμαστεί στις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος και είχε συμμετοχές κυρίως στην Κ-20. Φέτος τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν και είναι λογικό ο κ. Χριστοβασίλης να κάνει υπομονή μέχρι να έρθει σοβαρή πρόταση από το εξωτερικό.

Οι Έλληνες κεντρικοί αμυντικοί έχουν πολύ καλό “όνομα” στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει σύντομα και ο Μαυροπάνος τον ίδιο δρόμο.