Ακόμη μια μεγάλη παρέμβαση που θα κάνει όλους μας να ξεχάσουμε τις εικόνες της Λιμνοπούλας όπως την ξέραμε για πολλά χρόνια.

Πλήρη ανακατασκευή των αποδυτηρίων του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου Λιμνοπούλας. Τα αποδυτήρια βρίσκονταν σε τραγική και μη λειτουργική κατάσταση. Τοποθετήθηκαν κουφώματα αλουμινίου, ανακατασκευάστηκαν τα μπάνια, τα ντουζ, μονώσεις, επιχρίσματα, υδραυλικά, βαψίματα, εξωτερικός φωτισμός και επιτέλους μετά από δεκαετίες λειτουργίας ηλιακοί θερμοσίφωνες που σε συνδυασμό και με τον καυστήρα θα προσφέρουν όλες τις μέρες ζεστό νερό στους αθλητές. Παράλληλα η Ε.Δ. προμηθεύτηκε επιπλέον 4 τροχήλατες εστίες ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παράλληλων προπονήσεων στην εγκατάσταση.

Οι παρεμβάσεις στο νέο γήπεδο Λιμνοπούλας κάνουν την εγκατάσταση πλήρως λειτουργική παρόλα αυτά ετοιμάζονται και άλλες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν αισθητά τόσο το γήπεδο όσο και τους λοιπούς εξωτερικούς χώρους. Οι φωτογραφίες που δείχνουν το “πριν” της εγκατάστασης ας φροντίσουμε όλοι οι χρήστες των εγκαταστάσεων να μείνουν για πάντα στο παρελθόν. Ας σεβαστούμε μια ακόμη σημαντική δαπάνη που γίνεται με σκοπό τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας.

*Να σημειωθεί ότι την Δευτέρα θα βρίσκεται στα εγκαίνια του γηπέδου ο Υφ. Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης