image description

Βραδιά διπλού “πάρτι” για τις Εθνικές μας ομάδες ποδοσφαίρου. Οι άνδρες με ξέσπασμα στο β’ ημίχρονο έφτασαν σε νίκη με σκορ 4-0 επί του Γιβραλτάρ και περιμένουν τον αντίπαλό τους στα μπαράζ, ενώ η Εθνική των Ελπίδων έκανε το 4 στα 4 στον όμιλό της, νικώντας με 0-5 τον Σαν Μαρίνο.

Στη μεγάλη νίκη της Εθνική μας έκανε ντεμπούτο απόψε ο Ντίνος Μαυροπάνος, που πέρασε ως αλλαγή στο 46ο λεπτό στη θέση του Νικολάου του Ολυμπιακού. Βασικός αγωνίστηκε καί αυτήν τη φορά ο Γιώργος Μανθάτης, που έμεινε στο παιχνίδι καί στα 90 λεπτά και ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ για το τελικό 0-5

Στο 35’ ο Λάμπρου έδωσε για τον Καραχάλιο κι αυτός άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα. Στο 43′ ο Κουλούρης πέτυχε το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις το Σαν Μαρίνο έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσεβόλι.

Στο 73’ ο Βέργος βρήκε δίχτυα για το 3-0, στο 79’ ο Ανδρούτσος σκόραρε για το 4-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κατράνη να πάρει την ασίστ του Μανθάτη για να υπογράψει το τελικό 5-0.

Εθνική Ελλάδας: Κότσαρης, Τσιμίκας (46’ Κατράνης), Δεληγιαννίδης, Ευαγγέλου, Νικολάου (46’ Μαυροπάνος), Καραχάλιος, Ορφανίδης, Μανθάτης, Λάμπρου (58’ Βέργος), Ανδρούτσος, Κουλούρης