Εκνευρισμένος από τον τρόπο που ήρθαν τα γκολ, αλλά και από την αποβολή του Ντικαμονά ήταν ο Γιώργος Παράσχος, που τόνισε ότι τέτοια γκολ δεν μπαίνουν ούτε σε Δημοτικό σχολείο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δυστυχώς ενώ ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, πετύχαμε δηλαδή γρήγορα ένα γκολ, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν καταλάβαμε πως δεχτήκαμε 3 πολύ εύκολα γκολ. Αυτά δεν μπαίνουν ούτε σε Δημοτικό σχολείο. Είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Μέσα σε 20 λεπτά χάλασε η εικόνα μας και το κυριότερο δεν αντιδράσαμε καθόλου.

Έχουμε τέτοια κορμιά, τέτοια ύψη και δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ, ειδικά σαν το δεύτερο από στημένη φάση. Κύλησε στη μετριότητα το ματς στην επανάληψη, όταν σου προηγηθεί και σου δώσει γήπεδο ο ΠΑΣ Γιάννινα και σε παίξει με κλειστή άμυνα, δύσκολα μπορείς να το γυρίσεις το παιχνίδι.

Έκανε βλακεία ο αμυντικός μας (Ντικαμονά) και δέχτηκε μία κόκκινη και θα έχουμε απουσία σε μία θέση που έχουμε πρόβλημα. Θα έχει επιπτώσεις γι’ αυτό που έκανε. Με στενοχωρεί η εικόνα μας, δεν είναι η ομάδα που είδατε εσείς σήμερα.

Για τα 10 γκολ που έχει δεχτεί η άμυνά του: «Γενικότερα είναι θέμα ανασταλτικής λειτουργίας. Μας έλειπαν και οι 4 στόπερ σε κάποια ματς. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα εκεί».

Για το αν ήταν πιο επιθετικογενές το σχήμα απ’ ό,τι έπρεπε για ένα τέτοιο ματς: «Τα γκολ που δεχτήκαμε είναι αδιανόητα. Μπαλιές 40 μέτρων δεν γίνεται να μην μπορείς να τις καλύψεις».