Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που φέτος έχει μεγάλες βλέψεις, αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Καναλακίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπήκε καλά στο ξεκίνημα του αγώνα, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο πολύ μικρό γήπεδο του Καναλακίου και ψάχνοντας να βρει τους χώρους και τις σωστές τοποθετήσεις.

Πολύ γρήγορα όμως η ροή του αγώνα άλλαξε υπέρ του ΠΑΣ και με πρωτεργάτες τους Πανάρα και Μουζακίτη η ομάδα ξέφυγε στο σκορ.

Σημαντική αμυντικά η βοήθεια του Γιωτάκη που αγωνίστηκε άρρωστος, παρών ήταν και ο Μιχαήλ που είναι φαντάρος και πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι, ενώ πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε ο Τσίρμπας που είναι στους μικρούς ηλικιακά της ομάδας.

Ο προπονητής κ. Σδράκας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και να βγάλει αρκετά αγωνιστικά συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παιχτών.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο στις 20.00 στη Λιμνοπούλα με αντίπαλο τον Θρύλο, όπου ο VIKOS Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα παρουσιαστεί για 1η φορά φέτος στο κοινό του σε επίσημο παιχνίδι.

Προπονητής και παίχτες του ΠΑΣ επισημαίνουν σε ανακοίνωση ότι “περιμένουμε όλους στο κλειστό να χαρείτε όμορφο μπάσκετ από την ομάδα μας και να στηρίξετε την προσπάθειά μας”!

VIKOS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σδράκας): Μιχαήλ 11 (1), Πανάρας 24(5), Μουζακίτης 12(1), Τσίρμπας 2, Ζήκος, Θεοχάρους 2, Καρασίμος 11, Μάντζιος Δ 4, Πάτρας 7, Πανταζής 4, Μάντζιος Π 6, Γιωτάκης 9(1)