image description

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά τη νίκη με 3-1 επί του Πλατανιά, πήραν ρεπό για Δευτέρα και έκαναν διπλή προπόνηση σήμερα (Τρίτη), με πρόγραμμα πρωί και απόγευμα.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει έναν ακόμα παίκτη που ξεκινάει σιγά-σιγά να μπαίνει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και είναι ο Τζόναθαν Ροντρίγκεζ, που έβγαλε μέρος του προγράμματος με τους υπόλοιπους και δεν θα αργήσει να μπει σε πλήρη ρυθμό. Βέβαια δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχει κάνει προετοιμασία, ούτε έχει βρει ακόμα κάποιο ρόλο στην ομάδα, οπότε μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να βρει δίοδο προς την ενδεκάδα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, δουλεύουν χωρίς προβλήματα και ευτυχώς για την ομάδα οι πολλοί τραυματισμοί ήταν μια άσχημη όσο και τυχαία συγκυρία, που ανήκει στο παρελθόν. Αρχής γενομένης από τον Πλατανιά έγινε ξεκάθαρο πόσο αλλάζει το πρόσωπο των «κυανόλευκων» με τις επιστροφές και θέλουν να το επιβεβαιώσουν αυτό και στα προσεχή παιχνίδια.

Από σήμερα η προσοχή όλων στράφηκε στον Λεβαδειακό, τον οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 16:00. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Μαυροπάνος, που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής για τις 4 κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει. Η προσοχή στις κάρτες πρέπει να είναι τεταμένη, γιατί υπάρχουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο κι αυτοί είναι οι Λίλα, Τζημόπουλος και Γαρουφαλιάς.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα την Τετάρτη το πρωί στις 10:30.