Σε απέραντο σκουπιδότοπο μετέτρεψαν το ΠΕΑΚΙ μαθητές που επισκέφθηκαν στο πλαίσιο σχολικών εκδρομών τις εγκαταστάσεις του στο Πανηπειρωτικό Στάδιο. Δικαιολογημένη η ανακοίνωση της διοίκησης, που εκφράζει τη λύπη της και ενημερώνει ότι θα αλλάξει πλέον το πλαίσιο των σχολικών επισκέψεων.

Μάλιστα η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ ανάρτησε φωτογραφικό υλικό που πραγματικά δεν έχει μείνει σημείο που δεν έχουν πεταχτεί σκουπίδια.

Αναλυτικά:

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ βρίσκεται στην αναγκη να εκφράσει την εντονη δυσαρέσκειά της για την κατάσταση που αφέθηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικου Σταδίου μετά απο πρόσφατες σχολικές εκδρομές.

Ο μηδενικός σεβασμος του χωρου καθώς και η εκτος ελεγχου ανεξέλεγκτη κατασταση που διαμορφώθηκε στο χώρο μιας και υπηρχαν και σχολεία που δεν ειχαν ενημερωσει για την παρουσία τους λυπεί ιδιαίτερα την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ. Αναγκαστικα το πλαισιο των σχολικων εκδρομών στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ θα αλλαξει και θα υπαρξουν συντομα σχετικές συναντήσεις με τους αμεσα ενδιαφερομενους.

Οι δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ σεβονται και το τελευταίο ευρω του Έλληνα φορολογούμενου και οφειλουν να προστατεψουν την περιουσία του.