Για την συνεργασία του με τον Κόντε, αλλά και τους λόγους που δεν «έπιασε» στον Πανιώνιο μίλησε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, που σήμερα πήρε το βραβείο του best goal της 7ης αγωνιστικής. «Είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει, λόγω του βαθμού δυσκολίας που είχε. Αυτό το βραβείο είναι ένα σημαντικό κίνητρο για εμένα. Ωστε να δουλέψω περισσότερο. Να με… κινητοποιήσει περισσότερο», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως δεν είχε σκοράρει με τους «κυανέρυθρους». «Είχα ένα πρόβλημα υγείας στο κεφάλι. Για αυτό έφυγα και πήγα στην πατρίδα μου, για να ξεπεράσω το πρόβλημα και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Ο ΠΑΣ μου έδωσε το κίνητρο να γυρίσω. Επέστρεψα με πολύ όρεξη», σχολίασε.
Υστερα αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Κόντε.  «Είναι σημαντικό να τον έχω μαζί μου. Εχουμε χημεία και είναι σημαντικό ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Πάντα μιλάμε μεταξύ μας πριν το ματς. Τον εμπιστεύομαι και ελπίζω η σχέση μας να διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα. Δεν είναι θέμα τύχης. Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να παίζουμε συνέχεια καλά (σ.σ. .όπως με τον Πλατανιά)». 
Υ.Γ: Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι “ξέχασαν” από την ΠΑΕ να καλέσουν τους Γιαννιώτες δημοσιογράφους…