image description

Κάποτε ήταν οι Νίκου, Αγγελάκης, Τεροβίτσας, ακολούθησαν οι Στυλιαράς και Δελφάκης στα πιο πρόσφατα χρόνια, αλλά και πολλοί ακόμα που είχαν σφαγιαστικές διαιτησίες σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, για να μπει πλέον στο «πάνθεον» των… ανίκανων και ο διαιτητής Τσαμούρης!

Ο Πειραιώτης  ρέφερι στερεί για δεύτερη φορά ένα μεγάλο διπλό στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το περσινό 3-3 στα Χανιά με τον Πλατανιά, αφού η κάμερα τον διαψεύδει πανηγυρικά για την εφεύρεσή του να δώσει επιθετικό φάουλ στον Τζημόπουλο τη στιγμή που ο Μαυροπάνος πετυχαίνει γκολ για να γίνει το 1-2 στο 73ο λεπτό.

Από την πίσω κάμερα της εστίας φαίνεται ο Μητρόπουλος να πηγαίνει «καροτσάκι» τον Τζημόπουλο, που προσπαθεί να του ξεφύγει και μάλιστα του κάνει και κεφαλοκλείδωμα, ενώ από την μπροστινή κάμερα φαίνεται και η αστεία «βουτιά» που κάνει ο Μητρόπουλος, χωρίς ο Τζημόπουλος να τον παρεμποδίζει ή να χρησιμοποιεί τα χέρια του για να τραβήξει τον αντίπαλο. Αν κάτι υπήρχε, ήταν πέναλτι στον Θέμη, μιας και το κόρνερ είχε εκτελεστεί, αλλιώς ο διαιτητής αγνοεί τη φάση ως φυσιολογική και αφήνει το γκολ.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι έξαλλοι για μία ακόμα φορά με τον εν λόγω διαιτητή, που στο τέλος τους ειρωνευόταν κιόλας, αντί να ζητήσει συγνώμη για την κλοπή 2 βαθμών! Η ΚΕΔ έχει πλέον το λόγο να τον τιμωρήσει και από εκεί και πέρα να μην τον ορίσει ποτέ ξανά σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα στιγμιότυπα, όπου φαίνεται καθαρά από τις δύο κάμερες ότι δεν υπάρχει κανένα επιθετικό φάουλ