image description

Ελάχιστο χρόνο για προετοιμασία είχε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης δεν ανακοινώθηκε αποστολή από τον κ. Πετράκη. Έτσι, όλοι οι παίκτες θα είναι κανονικά παρόντες στο «Ζωσιμάδες» και εκεί θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι στις τελικές επιλογές.

Είναι δεδομένο ότι ο κ. Πετράκης θα ξεκουράσει πάρα πολλούς παίκτες που έπαιξαν βασικοί τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και ότι θα δούμε μια πλήρως διαφοροποιημένη ενδεκάδα, με πιθανότερους τους Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Μπέριο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Βιδάλ, Μανθάτη, Νικολιά, Σολτάνι και Μπετρά.

Δεν αποκλείεται επίσης να έχουμε και αλλαγή συστήματος και να εγκαταλειφθεί για μία αγωνιστική το 3-5-2, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα λογικά θα δώσει βάρος στην επίθεση, όπου θα πρέπει να κυνηγήσει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ, γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Πανιώνιο θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων που θα υπάρχει συνολικά στους 3 αγώνες του κυπέλλου, μιας και το μεταξύ τους ματς έληξε ισόπαλο.