Ο Μάκης Γιαννίκογλου έκανε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, μετά από εκείνη με τον Πανιώνιο και δικαιώνει όσους τον επέλεξαν να βρίσκεται στο «κυανόλευκο» ρόστερ, αφού και σήμερα σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις, κράτησε το μηδέν στην εστία των Ηπειρωτών. Μετά το ματς δήλωσε στη μικτή ζώνη:

«Πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε με καθαρό σκορ, αλλά είναι μικρός ο όμιλος και θα παίξει ρόλο και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας να κερδίσουμε και τον Άρη και να προκριθούμε».

Για τις δυσκολίες που έκρυβε το ματς: «Και για μας που δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό είναι επικίνδυνα κάποιες φορές τα ματς αυτά σε σχέση μ’ εκείνο που παίξαμε με τον Πανιώνιο, γιατί μπορεί να σε πιάσει ο αντίπαλος στον ύπνο και να εκτεθείς».

Για το ποια ήταν η πιο δύσκολη από τις 3 επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει: «Νομίζω η πρώτη, οι άλλες όχι τόσο».

Για το πόσο εύκολο είναι να μπαίνει ένας τερματοφύλακας που δεν έχει ρυθμό: «Καλής ή κακώς αυτή είναι η μοίρα του τερματοφύλακα. Παίζει ένας και στις προπονήσεις είμαστε 4 ή και 5 κάποιες φορές. Πρέπει να κοιτάς να δουλεύεις σωστά στην προπόνηση και να βρίσκεις εκεί το ρυθμό. Καμιά φορά είναι και θέμα τύχης. Αν η μπάλα πάει δοκάρι και μέσα είσαι άτυχος, αν πάει έξω είσαι τυχερός. Παίζει ρόλο και η τύχη».

Για τη συγκομιδή στο πρωτάθλημα: «Είμαι καινούργιος στην ομάδα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλοι βλέπουν ότι έχουμε καλή ομάδα. Μπορούσαμε να έχουμε και παραπάνω βαθμούς, ειδικά στο ματς με τον Λεβαδειακό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτό που βλέπω από την ομάδα».

Για το αν μπορεί να είναι τόσο απελευθερωμένη από το άγχος η ομάδα, όπως σήμερα στο β’ ημίχρονο: «Είναι άλλος ο ρυθμός στο πρωτάθλημα και άλλος σ’ ένα παιχνίδι κυπέλλου».

Για την παραμονή του ως τώρα στα Γιάννενα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πόλη και ό,τι συνάντησα και πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και βγαίνει προς τα έξω εδώ και χρόνια αυτό το πράγμα»