Για τη διάθεση που είχε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ο Αλέξανδρος Νικολιάς, που άνοιξε το δρόμο της νίκης με το γκολ που πέτυχε στο 33ο λεπτό, είπε στη μικτή ζώνη ότι σκοπός σήμερα ήταν να συνδυαστεί το αποτέλεσμα με το θέαμα.

«Θέλαμε να παίξουμε μπάλα, να έχουμε την κατοχή, να το ευχαριστηθούμε, να βγάλουμε φάσεις, να συνδυαστεί με καλό αποτέλεσμα και δόξα τον Θεό το συνδυάσαμε και συνεχίζουμε, κοιτάμε και τους δύο θεσμούς.

Στο κύπελλο είναι μόνο 3 τα ματς στον όμιλο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%, γιατί δεν είναι σαν το πρωτάθλημα που μπορείς να έχεις περιθώρια βελτίωσης. Πήγαν όλα καλά σήμερα, κατά τα 11/11 η ομάδα ήταν αλλαγμένη σε σχέση με τον Λεβαδειακό, όλοι έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό, βγήκαν πράγματα στο γήπεδο και πήραμε το αποτέλεσμα».

Για την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα με γκολ: «Προσπαθώ να το βγάζω και στις προπονήσεις αυτό κάθε μέρα, γιατί δεν είναι κάθε μέρα παιχνίδι, αλλά είναι κάθε μέρα η προπόνηση. Με έχουν βοηθήσει πολύ και οι φυσιοθεραπευτές».

Για την ως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα: «Είμαστε ευχαριστημένοι, όμως δεν έχουμε ταβάνι, κοιτάμε να παίρνουμε ό,τι το καλύτερο από κάθε παιχνίδι. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι, με χαμηλά το κεφάλι και ταπεινά».

Για την προσωπική δύναμη να ξεπερνάει τις ατυχίες του: «Αυτό είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο προπονητής μας που μας το έχει περάσει, ότι με το πάθος, την ψυχή και τη δύναμη θα ξεπερνάμε τις δυσκολίες και θα είμαστε όλοι μαζί στα δύσκολα».