Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 8η αγωνιστική για να πάρει την πρώτη της νίκη η ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά μετά το διπλό της Λιβαδειάς, ακολούθησε το σημερινό ξέσπασμα στον ΑΟΚ με 4-2! Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη ήταν ανώτερη από την αρχή, επέβαλε το ρυθμό της, απειλούσε συχνά, είχε δοκάρι στο 7ο λεπτό με τον Λιάσο και τελικά προηγήθηκε στο 18’ με τον Πήλιο, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ με 2 γκολ κι ένα ακόμα ακυρωθέν. Στη φάση του 1-0 ήταν η πολύ ωραία μπαλιά του Ζώγκου και το εξίσου πολύ όμορφο δυνατό σουτ του Πήλιου, με τους παίκτες του ΠΑΣ να τρέχουν και να πανηγυρίζουν το γκολ στον πάγκο τους.

Όλα απλοποιήθηκαν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, όπου ήρθε το 2-0. Έγινε η σέντρα από τον Ζαχαρό, πετάχτηκε ο Ελ. Παπαδόπουλος και με ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Οικονομόπουλο!

Στο 61ο λεπτό είχαμε τη σέντρα του Λιάσου, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Πήλιος με δυνατό σουτ έκανε το 3-0!

Και στο 64ο λεπτό έγινε η εκτέλεση κόρνερ του Λιάππη, κεφαλιά του Ζώγκου και 4-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το 70ο λεπτό ο ΠΑΣ έριξε ρυθμό και επαναπαύτηκε στο μεγάλο σκορ, με τον ΑΟΚ να το εκμεταλλεύεται και να μειώνει. Στο 71ο λεπτό είχαμε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σπαχιού βρέθηκε κοντά στο σημείο του πέναλτι και με σουτ διαμόρφωσε το 4-1!

Και στο 89’ μετά από κόρνερ πετάχτηκαν πολλοί παίκτες στο 1ο δοκάρι, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Παπαϊωάννου και ο Παναγιωτίδης με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 4-2.

Στον πάγκο κάθισε αυτήν τη φορά ο κ. Τερεζόπουλος, μαζί με τον Χρήστο Αγγέλη, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε ο κ. Χριστοβασίλης με τη σύζυγό του.

Δείτε την λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του ματς ΕΔΩ