Στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ τοπικού Ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Β. Ελλάδος πέρασε ο Α.Σ. Φ.Ε.Α Ιωαννίνων. Μετά από έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες η γιαννιώτικη ομάδα «συγκατοικεί» στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα της Βέροιας. Σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν δέκα ομάδες, ο συναγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός για την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, (2η συγκεντρωτική αγωνιστική), οι Γιαννιώτες πέτυχαν άλλες τρεις νίκες , αποδεικνύοντας τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο.

  1. Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης – Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων 2-4
  2. Α.Σ.Καστοριάς – Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων     2-4
  3. Απόλλων Βόλου – Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων 0-4

Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν πέντε αθλητές. Οι Γεώργιος Ακρίβης , Χρήστος Ντασταμάνης, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης , Χρήστος Κίτσος  και Αθανάσιος Θωμά. Εκτός από την καλή αγωνιστική απόδοση η Γιαννιώτικη ομάδα  εντυπωσίασε  και με τη νέα εμφάνιση, την αθλητική φόρμα, χορηγία της εταιρείας «ΒΙΚΟΣ».

Όλοι οι συμμετέχοντες  ενυδατώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», που εγγυάται την ιδανική λειτουργία  του οργανισμού κατά την άθληση , αλλά και την αποκατάσταση. Το Δ.Σ. του συλλόγου  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  ευχαριστεί  την εταιρεία  «ΒΙΚΟΣ» γι’ αυτήν  την  προσφορά.