«Άγχος μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά περιμένω αυτή τη στιγμή και ανυπομονώ», δηλώνει ο Γιώργος Ντάσιος, εν όψει της αναμέτρησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που τον φέρνει αντιμέτωπο με την ομάδα που υπηρέτησε πιστά και ως «σημαία» της για 14 ολόκληρα χρόνια ως επαγγελματίας!

Ο παλιός αρχηγός του ΠΑΣ μίλησε αποκλειστικά στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και την εκπομπή «Στη Λακκούβα» με τον Μιχάλη Μερτζιανίδη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «Δεν το περίμενα ότι θα ερχόταν κάποτε αυτή τη στιγμή, αλλά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Ήμουν 14 χρόνια στην ομάδα και τώρα θα δω φίλους, φιλάθλους, τεχνικό τιμ και σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή. Απ’ όταν ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική, βέβαια, ήξερα ότι θα έρθει κάποτε κι αυτή η ημέρα, που είναι ιδιαίτερη».

Ο Ντάσιος θυμήθηκε στιγμές του παρελθόντος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν έκρυψε ότι πολλές φορές βλέπει παιχνίδια του παρελθόντος στα οποία συμμετείχε ως παίκτης και τα φέρνει στο μυαλό του.

Ακόμη αναφέρθηκε στους προπονητές που είχε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ξεχωρίζοντας τον Νίκο Αναστόπουλο που ήταν ο πρώτος που του είπε: «μπες μικρέ και παίξε» στο ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.