image description

Διήμερο ρεπό είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον αγώνα της Ριζούπολης και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για Τετάρτη, όπου θα απουσιάσουν σίγουρα οι 4 διεθνείς, Λίλα, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος και Μανθάτης.

Αναμένεται με ενδιαφέρον βέβαια ποια θα είναι η διαχείριση ενός πολύ κακού αποτελέσματος, το οποίο προκάλεσε θυμό και απογοήτευση σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Κακές στιγμές υπάρχουν στο ποδόσφαιρο όπως και ομαδικό «μπλακ-άουτ». Επειδή όμως τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα το τελευταίο διάστημα, ασχέτως αν τα «πληρώνει» ακριβά ή όχι η ομάδα, είναι βέβαιο ότι λείπει η δέουσα συγκέντρωση. Αν βάλει κανείς τα ματς κάτω, θα βρει σοβαρά λάθη ακόμα και στα παιχνίδια με ΑΟΚ και Πλατανιά, που η ομάδα νίκησε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι από τις ομάδες που αισθάνονται έξωθεν πίεση, με συνέπεια να υπάρχει μια χαλαρή αντιμετώπιση των κακών αποτελεσμάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περνάνε όλα απαρατήρητα από τον κόσμο, που έχει απαιτήσεις από την ομάδα να παρουσιάζεται πάντα σοβαρή.

Στο μεταξύ, καθώς στον Παναιτωλικό τα αποτελέσματα τον έφεραν ξαφνικά να βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού, οπαδοί της ομάδας ζήτησαν σε κατ’ ιδίαν συνάντηση από τους παίκτες τους, μετά τη βαριά ήττα από την Ξάνθη, να πάρουν το διπλό στα Γιάννενα! Δημιουργήθηκε, δηλαδή ήδη μία πίεση, που θα κάνει τους Αγρινιώτες να θέλουν πολύ τη νίκη και όλοι ξέρουμε τι έχει συμβεί οσάκις ο αντίπαλος ήθελε περισσότερο από τον ΠΑΣ τη νίκη. Μετά από 15 μέρες που θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, στον ΠΑΣ οφείλουν να αποδείξουν ότι κι εκείνοι θέλουν πάρα πολύ τους 3 βαθμούς και είναι έτοιμοι να καταθέσουν ψυχή και πάθος για να τους κατακτήσουν. Ο παράγοντας έδρα θα πρέπει να αξιοποιηθεί τις δύο επόμενες αγωνιστικές, ώστε να ξεχαστεί γρήγορα η κακή βραδιά της Ριζούπολης. Άλλωστε η ομάδα, πάντα μετά από τόσο άσχημα αποτελέσματα βγάζει αντίδραση μεγάλης ομάδας και όλοι περιμένουμε να σταθεί κι αυτήν τη φορά στο ύψος των περιστάσεων.