Επικράτηση της παιδικής ομάδας του Θρύλου απέναντι στην αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίχτες του Θρύλου για ακόμα μια φορά μπήκαν στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς αμυντική προσήλωση δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα του ΠΑΣ να σημειώσει τους περισσότερούς της πόντους. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες και σκορ 18 – 18.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν τελείως διαφορετικό, η ομάδα του Θρύλου ήταν πιο συγκεντρωμένη σε άμυνα και επίθεση, πήρε το προβάδισμα στο σκορ και τέλειωσε το ημίχρονο προηγούμενη με 17 πόντους 45 – 28.

Μετά την ανάπαυλα οι παίχτες του Θρύλου είχαν αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ εκτόξευσαν τη διαφορά στους 33 πόντους και σκορ 66 – 33.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, παρόλα αυτά οι παίχτες του Θρύλου συνέχισαν να ανεβάζουν τη διαφορά φτάνοντας στη δεύτερη νίκη στον δεύτερο γύρο του παιδικού πρωταθλήματος. Τελικό σκορ 87 – 45.

Ο προπονητής του Θρύλου, Δήμος Ντάσιος, δήλωσε ικανοποιημένος από την έκβαση του παιχνιδιού, για την ομαδικότητα των παιχτών του, καθώς μοιράστηκαν πάνω από 20 ασίστ, όπως και για το γεγονός ότι όλοι οι παίχτες του ρόστερ συμμετείχαν στο σκορ.

Ο Θρύλος Ιωαννίνων εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην ομάδα του ΠΑΣ.