Τη νίκη με σκορ 65-70 πέτυχε ο ΑΓΣΙ επί του Σπάρτακου για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ σ’ ένα πολύ όμορφο παιχνίδι κι απ’ τις δύο ομάδες, με πάθος, ενέργεια και όμορφες στιγμές! Το ματς ξεκίνησε με τον ΑΓΣΙ να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά τους παίχτες του Σπάρτακου  να βρίσκουν αντίδραση και να κοντράρουν την ποιοτική ομάδα του ΑΓΣΙ.

Το πρόβλημα με τα φάουλ ανάγκασε τον κόουτς του Σπάρτακου να γυρίσει σε άμυνα ζώνης όπου μπόρεσε και έλεγξε τα φάουλ, αλλά τα μεγάλα σουτ των παιδιών του ΑΓΣΙ δεν επέτρεψαν στον Σπάρτακο να κερδίσει το ματς.

Στα ευχάριστα για τον Σπάρτακο ήταν η επανεμφάνιση του Γρηγόρη Κούργια όπου αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο καθώς και η καλή εικόνα όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν στο ματς.

Ο Σπάρτακος εύχεται στον αθλητή του ΑΓΣΙ Γιώργο Χαρίτο περαστικά, όπου σε μια άσχημη στιγμή γύρισε τον αστράγαλό του. Καλή ανάρρωση και να γυρίσει γρήγορα στα παρκέ σιδερένιος και συγχαίρει τις δύο ομάδες για το όμορφο μπάσκετ που απέδωσαν. Καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!