Το 3 στα 3 έκαναν οι νεάνιδες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα,στο πρωτάθλημα νεανίδων της Βορειοδυτικής Ελλάδος στον όμιλο τους, και έτσι τερματίσανε πρώτες και αήττητες και περιμένουν τον αντίπαλό τους στον ημιτελικό του θεσμού.

Η νίκη ήταν αγχωτική (τελικό σκορ 46-51), αλλά τέτοια ματς χτίζουν «πρωταθλήτριες». Οι πολλές απώλειες παικτριών για διάφορους λόγους (Χρηστάκη, Βλαχοπούλου, Τσίπη, Μακρή, Γκλινάβου Ε. , Γκλινάβου Χ.),  αποσυντονίσανε αρχικά την ομάδα.
Οι νεάνιδες του ΠΑΣ, όμως στο τέλος δείξανε μέταλλο νικητή και παίζοντας καταπληκτική άμυνα στο 2ο ημίχρονο (18 πόντους παθητικό) καταφέρανε και πήρανε το ροζ φύλλο.
Σειρά έχει τώρα ο ημιτελικός. Οι μεγαλύτερες «μικρές»  συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά με μοναδικό στόχο και σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Διαιτητές: Γρουμπάλα – Δρίβας
Δεκάλεπτα: 11-14, 28-24, 36-40, 46-51.
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC: Χήτα, Καννή, Παππά 2, Λέφα Κατ. 4, Σπύρου 22, Πιλιαφά 2, Βαλέκα 11, Μπουκουβάλα 8, Λέφα Κων. 2.
ΥΓ: Στα ευχάριστα και αξιοσημείωτα, η επιστροφή στην ενεργό δράση,μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό, της αθλήτριας, Ειρήνης Καννή. Επίσης, κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.