Κατά το ήμισυ θα κριθεί το προσεχές Σάββατο 25/11 η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στον Β’ Όμιλο της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ στο ντέρμπι των δύο αήττητων ως τώρα ομάδων του ομίλου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί το IBC και θέλει νίκη ει δυνατόν και με διαφορά που θα είναι δύσκολο να καλυφθεί, ακόμα κι αν χάσει στο β’ γύρο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να παραβρεθεί στο κλειστό της Λιμνοπούλας, που θα αποδειχτεί πολύ μικρό για μια τόσο σπουδαία αναμέτρηση, η οποία έχει και προϊστορία αντιπαλότητας απ’ όταν υπήρξαν αποχωρήσεις από τον ΠΑΣ για να δημιουργηθεί η νέα ομάδα.

Το κάλεσμα του μπασκετικού ΠΑΣ

ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΙΒC Α1 ΑΝΔΡΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

To Σάββατο στις 20.00 στη Λιμνοπούλα η Ανδρική ομάδα μας αντιμετωπίζει το IΒC σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να βοήθησετε με τη φωνή σας, τον παλμό σας και το χειροκρότημά σας τους αθλητές και τον προπονητή μας να φτάσουμε σε μία ακόμα νίκη, στα πλαίσια της μεγάλης φετινής προσπάθειας που κάνουμε!
Το Σάββατο στις 20.00 να ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ … ΜΙΑ ΙΔΕΑ … ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!!

ΥΓ.: Επειδή αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων, καλό θα ήταν να μην περιμένετε τελευταία στιγμή να μπείτε στο κλειστό γυμναστήριο και υπάρχουν καθυστερήσεις.