Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που παρουσιάζαμε από τις πρώτες μέρες της προσφυγής του Κοζορώνη, ότι δεν θα προκαλούταν κανένα απολύτως πρόβλημα στην ομάδα στο θέμα της αδειοδότησής της και ότι η υπόθεση θα έκλεινε πιθανότατα πριν καν εκδικαστεί η προσφυγή.

Η εκδίκαση ήταν προγραμματισμένη για αύριο, αλλά όπως και στην περίπτωση του Τσάβες, ο πρόεδρος έκλεισε το θέμα συμβιβαστικά, έστω και στο παρά πέντε.

Άλλωστε ο Κοζορώνης περισσότερο να εξασφαλίσει την ελευθέρας του ήθελε, παρά ήταν οικονομικό το θέμα, αφού φημολογείται ότι είχε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Μάλιστα κάποιες φήμες έκαναν λόγο για Σκωτία, ενώ παλιότερα είχε κι ένα ενδιαφέρον από Ισραήλ, αλλά χωρίς να προχωρήσει. Το αν θα επιβεβαιωθούν τελικά οι φήμες για εξωτερικό ή θα καταλήξει σε άλλη ελληνική ομάδα, θα το ξέρουμε σε πολύ λίγες μέρες.

Για το θέμα Κοζορώνη η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να ανακοινώσει ότι για την περίπτωση του Βαλάντη Κοζορώνη επετεύχθη εξωδικαστικός συμβιβασμός για την προσφυγή που είχε κάνει για να αφεθεί ελεύθερος.

Στο μεταξύ, στο γήπεδο της Ανατολής πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, έχοντας στο πρόγραμμα ενδυνάμωση για τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια υποομαδική επιθετική τακτική και στατικές φάσεις. Για το τελείωμα οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν το κλασσικό οικογενειακό διπλό υπό τις οδηγίες του τεχνικού, Γιάννη Πετράκη.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 11.