Οι πρώτες ώρες του 2018 είναι συνάμα και οι τελευταίες που ο Ντίνος Μαυροπάνος θα αναφέρεται ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα. Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να τον συνοδεύει το «τέως» για τον ΠΑΣ και το «νυν» για τη Βέρντερ Βρέμης που έχει πάρει πλέον σαφέστατο προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, γιατί από την ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος, για να μη “στραβώσει” κάτι.

Το ποσό που θα μπει στα ταμεία του ΠΑΣ Γιάννινα θα καταστήσει τον Μαυροπάνο την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και τον μοναδικό που θα έχει πωληθεί με εφταψήφιο ποσό στην εποχή του ευρώ!

Με την ολοκλήρωση της πώλησης, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βουλώσει όλες τις τρύπες που υπήρχαν ως τώρα στα οικονομικά των υπολοίπων παικτών και θα αποκτηθεί μια πολύ μεγάλη άνεση για τις δόσεις που πληρώνονται στην εφορία, ώστε η ρύθμιση να παραμείνει σε ισχύ, όπως είναι άλλωστε και τώρα.

Από εκεί και πέρα, αναλόγως πόσο μεγάλο θα είναι το ποσό, θα δώσει και μία ελευθερία κινήσεων για να κάνει η ομάδα τρεις πολύ καλές μεταγραφές στις θέσεις που «πονάει» αυτήν τη στιγμή, για αριστερό μπακ, χαφ και δεύτερο επιθετικό.

 

Σε λειτουργία το νέο site

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα το νέο site της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα www.pasgiannina.gr και όλα τα νέα θα ανεβαίνουν πλέον από εκεί. Ενδεχομένως σε κάποιους υπολογιστές να μην εμφανίζεται ακόμα, αλλά μέσα στο επόμενο 24ωρο θα έχει ρυθμιστεί πλήρως ο σέρβερ.