Έναν 21χρονος επιθετικός που έχει περάσει και από την Ακαδημία του Α.Ο. Γιάννενα, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Ερμιονίδα (Γ’ Εθνική), δοκίμασε ο Γιάννης Πετράκης. Πρόκειται για τον Χρήστο Παλαιοπάνο, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος παίζει στην επίθεση.

Ο Γιάννης Πετράκης θα ξαναδεί τον ποδοσφαιριστή και το καλοκαίρι.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το blog sport-ermionida.blogspot.gr

Την πύλη του Πανηπειρωτικού Σταδίου πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα ο Χρήστος Παλαιοπάνος . Ο 21χρονος επιθετικός της Ερμιονίδας είχε την ευκαιρία να δοκιμαστεί από τον προπονητή της ομάδας του «Αγιαξ της Ηπείρου» Γιάννη Πετράκη και όπως ενημερωθήκαμε άφησε άριστες εντυπώσεις.

Το ραντεβού του ποδοσφαιριστή με την ομάδα των Ιωαννίνων δόθηκε για μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου όπου και θα υπάρχουν νέες επαφές και εξελίξεις.

Να ενημερώσουμε ότι ο Χρήστος Παλαοπάνος έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ομάδας Νέων της Ενωσης Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα της football League, καθώς επίσης και τα τρία τελευταία χρόνια σαν βασικός στην πρώτη ομάδα. Πριν φορέσει την «κυανοκίτρινη»  φανέλα είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες  του Α.Ο. Γιάννενα, στις  ομάδες Κ-15 και Κ-17 του Ατρόμητου Αθηνών, στην ομάδα Κ-17 της ΑΕΚ Αθηνών και την ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου.