Σημείο «κλειδί του παιχνιδιού ήταν κατά τον προπονητή τςη Βέροιας, Γιώργο Γεωργιάδη, η αποβολή του Γιαννούλη. Μέχρι εκείνο το σημείο η Βέροια ήταν στη διεκδίκηση του βαθμού, αλλά στη συνέχεια το ματς κρίθηκε υπέρ του ΠΑΣ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, με μια καλή ομάδα και δυστυχώς και μ’ έναν αγωνιστικό χώρο που είχε εντελώς παγωμένη τη μία πλευρά. Δεν μπορούσε να παιχτεί παιχνίδι από εκεί. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί με μια καλή εκτέλεση του Μανιά που ήταν και μοναδική ευκαιρία του ΠΑΣ, εμείς αντιδράσαμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και είχαμε και μία πολύ καλή με τον Μαιγιέφσκι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ έκλεισε καλά τους χώρους, έφτιαξε φάσεις από κόντρα επιθέσεις και 1-2 στημένα. Εμείς μέχρι την κόκκινη κάρτα ήμασταν μέσα στο ματς. Χάσαμε 2 καλές ευκαιρίες. Έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Αν δεν πετυχαίνεις γκολ εκτός έδρας με τέτοιες ευκαιρίες, δύσκολα θα πάρεις αποτέλεσμα».

Για το τι έκανε καλά ο ΠΑΣ συγκριτικά με όλες τις άλλες ομάδες που αντιμετώπισε η Βέροια και δεν την κέρδισαν: «Ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή και από εκεί και πέρα στο να κλείνουν τα Γιάννενα τους χώρους και να κάνουν αντεπιθέσεις, σ’ αυτό είναι από τις καλύτερες ομάδες. Αν σου προηγηθούν, έχουν πολλές πιθανότητες να σε κερδίσουν.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου σήμερα, έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Ο ΠΑΣ ήταν λίγο παραπάνω από εμάς».

Για το τι πιστεύει για τη μάχη της σωτηρίας: «Εμείς το Σάββατο παίζουμε με τον Πανθρακικό. Είναι κρίσιμο ματς κι εκεί θα κριθούν πολλά. Μετά απ’ αυτό το ματς θα μπορώ να σας πω περισσότερα».