Ο Μανιάς πέτυχε χθες το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να είναι μία από τις αξιόπιστες επιθετικές λύσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό σημαίνει, όμως, ότι ήδη συγκεντρώνει πάνω του τα βλέματα άλλων ομάδων.

Δημοσίευμα που είναι της 21ης Δεκεμβρίου σε γερμανικό site, αναφέρεται σε ενδιαφέρον του Αννόβερο για τον επιθετικό του ΠΑΣ και μάλιστα τον κοστολογεί στις 700.000 ευρώ. Βέβαια το ποσό αυτό είναι μακριά από το 1.500.000 € που κοστολογεί ο ΠΑΣ τον ποδοσφαιριστή. Από την άλλη πλευρά, όμως, το συμβόλαιο του Μανιά λήγει το καλοκαίρι και σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί, τότε η ομάδα θα χάσει έστω και αυτά τα 700.000 ευρώ.

Διαβάστε πιο το δημοσίευμα του gazetta.gr

Στο στόχαστρο του Ανόβερου βρίσκεται σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ο Μιχάλης Μανιάς. Ο γερμανικός σύλλογος ψάχνει για έναν επιθετικό ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τούρκο Μελούτ Ερντίνγκ ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του κι ετοιμάζεται να αποχώρησει.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της borlife.de η γερμανική ομάδα έχει στην λίστα της τον στράικερ του ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας ότι μια πιθανή μεταγραφή θα κοστίσει περίπου 700.000 ευρώ.

hannover

 

[Πηγή: gazetta.gr]