Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του ρεπό τις επόμενες δύο εβδομάδες για τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη, καθώς οι δύο ενδιάμεσες υποχρεώσεις του κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, αναγκάζουν την ομάδα να βρίσκεται σε «επαγρύπνηση».

Σήμερα η ομάδα συγκεντρώθηκε κανονικά στο ΠΕΑΚΙ και δούλεψε κάτω από βροχή, που κατά διαστήματα δυνάμωνε, σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Βέροια έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν με αγωνιστικά παιχνίδια.

Όλοι ήταν παρόντες, εκτός από τους Τσάβες και Ιωάννου που κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Από αύριο ο κ. Πετράκης θα αρχίσει σταδιακά να δουλεύει το πλάνο του για το κύπελλο Ελλάδος. Αν και δεν θέλησε χθες ο τεχνικός του ΠΑΣ να αποκαλύψει πόσο εκτεταμένο θα είναι το ροτέισον, το πιθανότερο είναι να γίνουν λίγες και στοχευμένες αλλαγές, σε παίκτες που νιώθουν κουρασμένοι, ενώ επιπλέον λύσεις θα είναι οι Ίλιτς, Ναδάλες και Λίλα που ανάλογα με την κατάστασή τους θα πάρουν το χρόνο που χρειάζεται.

Για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί και ένα δίτερμα με την Κ-20, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Μετά την ανομβρία που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα, η βροχή έρχεται για να εγκατασταθεί πάνω από τον ουρανό της πόλης, για τουλάχιστον μία εβδομάδα, όπως αναφέρουν οι προβλέψεις.