Με θρίαμβο της Άρσεναλ με 4-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα Κ-23 της Premier League 2. Ο Ντίνος Μαυροπάνος αγωνίστηκε για 90 λεπτά με τη νέα του ομάδα, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, όπου κέρδισε όλες τις μονομαχίες, είχε πάντα σωστές μεταβιβάσεις και καλές αλλαγές παιχνιδιού. Το επίπεδο του πρωταθλήματος το έχει πολύ άνετα απ’ ό,τι φάνηκε, αν και η Άρσεναλ υπερείχε ξεκάθαρα ποιοτικά της Γιουνάιτεντ σε όλα τα επίπεδα, οπότε δεν φάνηκε να είναι κάποιο δύσκολο ματς για την ομάδα του.

Ο Μαυροπάνος ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του σημερινού αγώνα και δεν έλειψαν τα κολακευτικά σχόλια γι’ αυτόν τόσο από τους σχολιαστές της μετάδοσης όσο και από συμπαίκτη του σε δηλώσεις του μετά το ματς για τη δύναμη και τα προσόντα του με την μπάλα, αλλά και το γεγονός ότι είναι σχεδόν μία εβδομάδα στην ομάδα κι όμως έχει καταφέρει να προσαρμοστεί αρκετά καλά.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Βενγκέρ, ο Μαυροπάνος θα παραμείνει ως τον Μάιο να τσεκαριστεί σε συνθήκες αγγλικού ποδοσφαίρου και μετά θα αποφασιστεί ποιο θα είναι το μέλλον του.

Αποθέωση από Σβεν Μίσλιντατ

Ο άνθρωπος που τον πρότεινε στην Άρσεναλ, ο νέος της σκάουτερ, Σβεν Μισλιντατ αποθέωσε τον Μαυροπάνο, γράφοντας στο τουίτερ ότι ο Μαυροπάνος ήταν εξαιρετικός. Ότι έχει παίξει βέβαια και απέναντι σε σπουδαιότερους αντιπάλους, αλλά ήταν εντυπωσιακός. Πολύ καλές πάσες και τοποθετήσεις!