Την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τον Εντελίνο Μιγκέλ Ιέ, ο οποίος κατάγεται από τη Γουινέα Μπισάου της Δυτικής Αφρικής, αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο.

Είναι γεννημένος στις 1/5/1994, έχει ύψος 1,80 και παίζει ως αμυντικό χαφ και οχτάρι, καλύπτοντας έτσι τις θέσεις που έπαιζε ο Κοζορώνης.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και έπαιξε επίσης στη 2η ομάδα της, πήρε μεταγραφή στην Ουκρανία στην Κραϊόβα πριν από 3 χρόνια, ξαναγύρισε στην Σπόρτινγκ, δόθηκε στην Κινφάες της Πορτογαλίας το καλοκαίρι του 2015, πήγε στην Β’ ομάδα της Μπράγκα το καλοκαίρι του 2016 και τελικά έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την Σπόρτινγκ, στην οποία ανήκε. Με τη Β’ ομάδα της Μπράγκα στη Β’ κατηγορίας είχε φέτος 14 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τον κρατήσει στο δυναμικό του ως το καλοκαίρι και εφόσον πείσει, θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την ομάδα, στόχος είναι να γίνουν τουλάχιστον δύο ακόμα μεταγραφές, σε θέση αριστερού μπακ και επιθετικού και ίσως να γίνει και μία ακόμα σε θέση που θα ζητήσει ο προπονητής, σύνολο δηλαδή 3 ή 4.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Edelino Miguel Ié από την Sporting Clube de Braga B της Πορτογαλίας. Η απόκτηση του είναι με συμβόλαιο 6 μηνών και option ανανέωσης από πλευράς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για ακόμα 2 χρόνια.

ΗΛΙΚΙΑ: 23

ΥΨΟΣ: 1,78m

ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ, προτιμώμενες θέσεις 8 & 6

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Sporting Clube de Portugal, Sporting Clube de Braga B, Kruoja, Cinfaēs

Ο θέλοντας να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την θερμή υποδοχή δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και την καθοδήγηση του τεχνικού τμήματος θα προσφέρω πολλά στην ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΣ και να δω από κοντά τους οπαδούς, το γήπεδο κα την πόλη.»

Η οικογένεια του ΠΑΣ σε καλωσορίζει στην ομάδα και σου εύχεται καλή επιτυχία.