Πρόγραμμα με διπλή προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρωί έγινε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο, με τη βροχή, τον αέρα, αλλά και τη λάσπη, που είχε το γήπεδο στο ΠΕΑΚΙ, να δυσκολεύει αρκετά τις προσπάθειές τους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην Αλέξανδρου Νικολιά που είναι ακόμα τραυματίας, έλαβαν μέρος στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ ο Εντελίνο Ιέ έκανε ατομικό πρόγραμμα και ανάλογα με το πώς θα αξιολογηθεί η φυσική του κατάσταση, θα μπει κι εκείνος σε πρόγραμμα με τους υπόλοιπους, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Κανονικά βρίσκονται στο πρόγραμμα οι Μπέριος, Χαλκιαδάκης, ενώ ο Σκόνδρας –συμμετέχει μεν- είναι τιμωρημένος δε, λόγω της κόκκινης που είδε με την ΑΕΚ και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ευτυχώς για τον Πετράκη δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα, σε μια χρονική συγκυρία που τα ματς είναι πολλά και το ρόστερ μικρό.

Όπως φάνηκε από τις πρώτες σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΣ για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, η πιθανότητα να παίξει με δύο αντί για τρία στόπερ, είναι αυξημένη, οπότε σ’ αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει και μια μικρή αλλαγή στον σχηματισμό.