image description

Τον αντικαταστάτη του Φόνσι Ναδάλες συνεχίζει να αναζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς πήρε αρνητική τροπή η υπόθεση μεταγραφής του Τζόαν Οριόλ που υπήρχε για κάποιες μέρες στο προσκήνιο.

Ο Ισπανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ τις τελευταίες μέρες είχε ακουστεί το όνομά του και στο ρεπορτάζ της Κασσιόπης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους στις συζητήσεις που είχε με τους Ηπειρώτες και δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

Έτσι η αναζήτηση συνεχίζεται, αλλά στην ίδια αγορά, καθώς ο ΠΑΣ θέλει να συνεχίσει τις επιτυχημένες του επιλογές από την Ισπανία. Απ’ ό,τι αναφέρουν πληροφορίες, ήδη η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση άλλου παίκτη από την Ισπανία που θα καλύψει το κενό του Ναδάλες και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν ως το τέλος της άλλης εβδομάδας, εφόσον αυτή η περίπτωση έχει αίσιο τέλος.

Εκτός από αριστερό μπακ, ο ΠΑΣ αναζητά και κάποιον παρτενέρ για τον Κόντε στην επίθεση, αλλά δεν έχει διαρρεύσει ακόμα κάποιο όνομα ούτε αν η ομάδα είναι το ίδιο κοντά, όπως στη θέση του αριστερού μπακ.