Ο Φονσί Ναδάλες εδώ και 1 μήνα δεν ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όπως συμβαίνει με πολλούς παίκτες που πέρασαν από τους Ηπειρώτες, οι ισχυροί δεσμοί που «χτίστηκαν» δεν ξεχνιούνται. Έτσι ο Ισπανός που παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα, πήγε στο τέλος από τα αποδυτήρια της πρώην ομάδας του και συνεχάρη τους παλιούς του συμπαίκτες για τη νίκη τους.

Πάντως ο Φονσί δεν έφυγε μόνος από το γήπεδο, αφού ο Κόντε θα εκμεταλλευτεί το ρεπό του Πετράκη για να καθίσει με τον παλιό του «κολλητό» για μία μέρα στην Αθήνα.

Ο Ισπανός του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν φυσικά το πρόσωπο που έψαξαν περισσότερο οι δημοσιογράφοι στη μικτή ζώνη. Δεν έκανε δηλώσεις, αλλά απ’ ό,τι είπε σε «πηγαδάκια» δεν ξέρει τίποτα για τα όσα φημολογούνται γι’ αυτόν και τον ΠΑΟΚ.

Το ευτράπελο, πάντως, ήταν σε κουβέντα με δημοσιογράφο, που τον ρώτησε αν έχει πάει στο Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια, με τον Κόντε να νομίζει ότι το Πάπιγκο είναι ομάδα! Πάνω στη φόρα που είχε πάρει, το διέψευσε κι αυτό λέγοντας, ότι δεν τον έχει προσεγγίσει καμία ομάδα και ότι δεν ξέρει τίποτα…!!!

(Φωτό αρχείου)