Ο Κώστας Μαυροπάνος είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τον 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που είχε δοκιμαστεί και το καλοκαίρι από την ομάδα και μάλιστα είχε αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις, αλλά δεν τον άφηνε ελεύθερο ο Απόλλωνας Σμύρνης, στον οποίο ανήκε.

Τελικά ο παίκτης και ο ΠΑΣ βρήκαν τον τρόπο να “παρακάμψουν” τον Απόλλωνα, αφού με το που έκλεισε τα 18 του χρόνια και δεν έγινε επαγγελματίας από την ομάδα του, είχε το δικαίωμα να του κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο η γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Ο Μαυροπάνος είναι υψηλόσωμος στόπερ και υπέγραψε για 3,5 χρόνια. Ακολουθεί και η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας 3,5 ετών με τον δεκαοκτάχρονο αμυντικό Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω την καριέρα μου σαν επαγγελματίας στον ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας.”