Αναβαθμίζεται η κλειστή αίθουσα του ΕΑΝΚΙ, αλλά χάνει την αποκλειστικότητα ο Σπάρτακος

Αναβαθμίζεται η κλειστή αίθουσα του ΕΑΝΚΙ, αλλά χάνει την αποκλειστικότητα ο Σπάρτακος

Αναγκασμένος να μοιράζεται την κλειστή αίθουσα δίπλα από το κλειστό του ΕΑΝΚΙ και με άλλα σωματεία θα είναι ο Σπάρτακος, αφού το ΠΕΑΚΙ αποφάσισε να προχωρήσει στην πλήρη αναβάθμιση του χώρου με δικά του έξοδα, αλλά να δώσει την ευκαιρία της χρήσης και σε άλλα σωματεία. Ο Σπάρτακος είχε ενημερώσει για τις εξελίξεις αυτές, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ούτε την αίθουσα βαρέων αθλημάτων έχει στη διάθεσή του, μιας και δόθηκε για χρήση του μπάσκετ, αλλά ούτε την αίθουσα δίπλα στο κλειστό πλέον.

Η ενημέρωση του ΠΕΑΚΙ αναφέρει για τη χρήση της αίθουσας

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ σε λίγο καιρό θα είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στα Αθλητικά Σωματεία της πόλης που ασχολούνται με τα βαρέα αθλήματα, μια πολυχρηστική αθλητική αίθουσα.

Ένα κλειστό γυμναστήριο 400τ.μ., ετοιμάζεται για να υποδεχθεί ΟΛΑ τα αθλητικά σωματεία βαρέων αθλημάτων της περιοχής και να καλύψει τα αθλήματα του τζούντο, της πάλης, της πυγμαχίας και της άρσης βαρών.

Η αίθουσα θα αποκτήσει, με έξοδα του ΠΕΑΚΙ,  σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ταπί, τατάμι κ.λ.π.

Η συγκεκριμένη αίθουσα (ανάμεσα από το κλειστό γυμναστήριο και το γήπεδο ποδοσφαίρου στη Λιμνοπούλα) δεν θα είναι πια αποκλειστικής χρήσης κανενός σωματείου και δικαίωμα χρήσης θα έχουν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ερασιτεχνικά σωματεία και οι αθλητές τους, εφόσον πληρούν τους κανόνες της ΓΓΑ.

Γι? αυτό καλούνται όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία να υποβάλλουν αιτήσεις για να καταρτιστεί άμεσα το πρόγραμμα προπονήσεων και χρήσης της εγκατάστασης.
Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στα γραφεία της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο της Ανατολής.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2651025008 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: peaki@otenet.gr