Ένα μεταγραφικό σενάριο που αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Sportime οι “κυανόλευκοι” έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 20χρονο “πορτιέρε” του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτη Παϊτέρη, ο οποίος αγωνίζεται βασικός με τη φανέλα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Football League.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αναμένεται σύντομα συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων για να κλείσει η μεταγραφή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μία από τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα χρόνια είναι το τι θα κάνουν με τους τερματοφύλακές τους. Κώστας Περιστερίδης και Μάκης Γιαννίκογλου είναι στον αέρα και ήδη στο στόχαστρο των Κρητικών υπάρχει παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime.gr, αυτός είναι ο Παναγιώτης Παϊτέρης, ο οποίος κάνει πολύ καλή χρονιά με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο 20χρονος πληροί τις προδιαγραφές, αφού εκτός των άλλων θα αποκτηθεί με την προοπτική να βελτιωθεί και στην πορεία να αποτελέσει μια εναλλακτική του Μάρκου Βελλίδη.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα, σταδιακά πήρε τα γάντια του βασικού και έχει κάνει 17 συμμετοχές στη Β’ Εθνική κερδίζοντας αρκετά βλέμματα. Τέλος, Να σημειωθεί πως εντός των ημερών αναμένεται να γίνει και ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.