Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αθήνα, εκδικάστηκε σήμερα η προσφυγή του Τσάβες, με την οικονομική διαφορά με την ΠΑΕ να είναι στα 5.000 ευρώ, που εφόσον ισχύει, δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει πίσω απ’ αυτήν την προσφυγή, για έναν παίκτη με συμβόλαιο σχεδόν 200.000 ευρώ.

Ακολουθεί δημοσίευμα από την ιστοσελίδα idreamteam.gr το οποίο δημοσιεύουμε με επιφύλαξη, μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι.

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Κριστιάν Τσάβες στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και ο ΠΑΣ Γιάννινα κινδυνεύει να χάσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του για 5.000 ευρώ!

Ο 29χρονος Αργεντίνος υποστηρίζει ότι πήρε μέρος των χρημάτων που του οφείλει ο ΠΑΣ όταν κατέθεσε την προσφυγή, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γ. Χριστοβασίλης κατέθεσε στην εκδίκαση της υπόθεσης ότι χρωστάει στον Τσάβες μέρος του μισθού του Δεκεμβρίου. Οφειλή την οποία μπορεί να εξοφλήσει, βάσει των κανονισμών, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Ο Χριστοβασίλης σε «πηγαδάκι» εκτίμησε ότι πίσω από την προσφυγή του Τσάβες βρίσκεται πιθανότατα άλλη ομάδα της Super League, αποκλείοντας αυτή η ομάδα να είναι ο ΠΑΟΚ. Για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΣ έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ…