Όπως τονίσαμε και σε ρεπορτάζ πριν μερικές ώρες, ο Τσάβες εμφανίστηκε σήμερα στο ΠΕΑΚΙ μόνο για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, κίνηση που προφανώς ερμηνεύεται ως επίδειξη αποφασιστικότητας να μη συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ, τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της προσφυγής του.

Για την ΠΑΕ η κίνηση αυτή ήταν αιτία να τον βγάλει Α/Α από τη σημερινή προπόνηση, δηλαδή αδικαιολογήτως απών. Ήταν η πρώτη αναφορά του ονόματος Τσάβες από την ΠΑΕ από το ξέσπασμα της κρίσης με τον Αργεντίνο! Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένα σχόλιο ή ανακοίνωση για τους χαρακτηρισμούς περί “ψεύτικων υποσχέσεων” που του έδιναν ο πρόεδρος και ο γενικός αρχηγός.

Να θυμίσουμε ότι χθες στην εκδίκαση της προσφυγής η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προσκόμισε το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, το οποίο θα έχει ισχύ από την 1/7/2016 ως 30/6/2018. Αυτό σημαίνει ότι, είτε ο Τσάβες χάσει είτε κερδίσει την προσφυγή του που είναι για το παλιό του συμβόλαιο, δεν μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα, αφού δεν επιτρέπονται τα τελευταία χρόνια τα εξάμηνα συμβόλαια! Με άλλα λόγια, το μόνο που θα κερδίσει ο Τσάβες θα είναι εξάμηνη ξεκούραση! Μάλιστα το συμβόλαιο αυτό δεν αμφισβητήθηκε από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα σημερινό δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η προτελευταία προπόνηση πριν τον επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα που είχε προετοιμάσει ο κ. Πετράκης με τους συνεργάτες του περιλάμβανε ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Απών και σήμερα ο Στρούνα, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του για τις ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Φονσί έκανε προληπτικά ατομικό λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στο δικέφαλο. Ο Κριστιάν Τσάβες ήταν αδικαιολογήτως απών.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.