image description

Χωρίς κάποια ιδιαίτερα προβλήματα έγινε η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι μέρες κυλούν με τον Γιάννη Πετράκη να καταστρώνει τα πλάνα του για την Ξάνθη, θέλοντας να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα, αλλά από τις δοκιμές που κάνει δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιοι θα πάρουν προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Ο Βιδάλ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή ή όχι. Αν δεν προπονηθεί ούτε αύριο, τότε ανοίγει άλλη μία θέση στην ενδεκάδα, καθώς θα απουσιάσει ούτως ή άλλως ο τιμωρημένος Γαρουφαλιάς.

Στο ιατρικό δελτίο είναι επίσης οι Σολτάνι και Μπετρά, αλλά ο νεαρός Γάλλος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και αναμένεται να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή από την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι 4 τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να είναι τυπικής σημασίας για την ομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαθεί η αγωνιστικότητα και η καλή διάθεση. Αντιθέτως είναι ευκαιρία η ομάδα να παίξει απελευθερωμένη από το άγχος και τουλάχιστον να αφήσει κάποιες καλές τελευταίες εντυπώσεις. Το περσινό τελείωμα δεν άρεσε σε κανέναν και θα πρέπει να αφήσει διδάγματα στο εσωτερικό της ομάδας.

Όσον αφορά τα σενάρια για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα, ακούγονται ήδη πάρα πολλά που λογικό είναι να έχουν επηρεάσει ψυχολογικά κάποιους παίκτες. Είναι στην κρίση του προπονητή να επιλέξει τους πλέον αξιόμαχους για τα εναπομείναντα παιχνίδια, γιατί η εικόνα που παρουσιάστηκε με τον Απόλλωνα δεν έχει ξεχαστεί από τον κόσμο, αλλά και από τον πρόεδρο, που προέβη στη γνωστή δήλωση ζητώντας συγνώμη από τους φιλάθλους.