Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Αντρέα Στραματσιόνι από την έκβαση που είχε ο επαναληπτικός με τον ΠΑΣ, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να συγχαίρει τον αντίπαλο για την εμφάνισή του. Όσο για το αν προτιμά αντίπαλο ανέφερε ξεκάθαρα πως «είμαστε Παναθηναϊκός, οι άλλοι πρέπει να ανησυχούν για εμάς…»

Για την ήττα από τον ΠΑΣ: «Δεν μου αρέσει να χάνουμε ειδικά σε ένα ματς που είχαμε τόσες ευκαιρίες. Θέλω να είναι πεινασμένοι όλοι οι παίκτες μου για να σκοράρουν και να νικάμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θέλω να πω μπράβο στα Γιάννενα, έκαναν το παιχνίδι τους. Μπορεί να συμβεί, είναι ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να παίρνεις το μάθημά σου».

Για τον αντίπαλο που προτιμά για τη συνέχεια του Κυπέλλου: «Όχι, δεν έχω προτίμηση. Πρέπει να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε Παναθηναϊκός, οι άλλοι πρέπει να ανησυχούν για μας και όχι εμείς».

Για τον Λουντ: «Η ομάδα αποτελείται από μίξη έμπειρων και νέων. Ο στόχος μου είναι να μεγαλώσω τους νέους παίκτες και ο Λουντ είναι ένας απ αυτούς. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή του σήμερα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».